Manchester Unitedin manageri José Mourinho haluaa päästä eroon ainakin kuudesta pelaajasta tulevan kesän aikana, väittää paikallislehti Manchester Evening News.

Lehden mukaan portugalilainen on jo tehnyt päätöksensä tiettyjen pelaajien tulevaisuudesta katastrofaalisen Sevilla-ottelun jälkeen ja jättänyt seurapomo Ed Woodwardille listan haluamistaan vahvistuksista.

Unitedin kapteeni Michael Carrick, 36, on ilmoittanut lopettavansa uransa tähän kauteen. Samanikäinen Zlatan Ibrahimović lähti Old Traffordilta jo torstaina, kun hänen sopimuksensa purettiin.

Keskikenttämies Marouane Fellainin sopimusta on jäljellä enää neljä kuukautta. Belgialainen hyväksyi Unitedin tekemän sopimustarjouksen syyskuussa ja saattaa lähteä ilmaissiirrolla kauden päätyttyä.

[readmore from=Jose-Mourinho]

Lähtökuopissa voivat olla myös Matteo Darmian ja Daley Blind. Italialaispuolustaja on ollut tällä kaudella vain kaksi kertaa avauksessa Valioliigassa, ja hollantilainen on aloittanut liigaottelun viimeksi elokuussa. Blind on ollut kahden kuukauden ajan sairastuvalla nilkkavamman takia.

Lupaava keskikenttäpelaaja Andreas Pereira, 22, pelaa toista kautta peräjälkeen lainalla Espanjassa, ja hänet saatetaan päästää lähtemään.

Mediassa on ollut paljon puhetta myös laitapuolustaja Luke Shaw’n mahdollisesta lähdöstä. Mourinho läksytti englantilaista viime viikonlopun Brighton-voiton jälkeen ja saattaa hamuta korvaajaksi Alex Sandroa, Danny Rosea tai Celticin nuorta Kieran Tierneytä.