Valioliigan tiettävästi kallispalkkaisin pelaaja Alexis Sánchez on turhautunut ja pettynyt José Mourinhoon. Asiasta kertoo The Times.

Lehden tietojen mukaan Sánchez on pettynyt omaan peliaikaansa ja Mourinhon pelifilosofiaan, joka Sánchezin mielestä on negatiivinen.

Sánchez saa mielestään enemmän kehuja alaspäin juoksemisesta kuin siitä, että hän yrittää pallollisena epäortodoksisia ratkaisuja. Sánchez iski maalin Unitedin viimeisimmässä ottelussa Newcastlea vastaan, mutta kaiken kaikkiaan vastuuta on tullut tällä kaudella vain 432 minuutin verran. Se vastaa alle viittä täyttä ottelua.

Timesin tietojen mukaan Sánchezin agentti Fernando Felicevitsh on tietoinen pelaajan tuntemuksista ja tilanteesta. Hän on valmiina aloittamaan neuvottelut muiden seurojen kanssa, mikäli tilanne pahenee. Mahdollisessa seurasiirrossa ongelma olisi tietysti raha, sillä harvalla seuralla on varaa maksaa Sánchezille 400 000-500 000 euron viikkopalkkaa.

Sánchez siirtyi Unitediin viime tammikuussa suuren kohun saattelemana. Hän on iskenyt United-paidassa toistaiseksi vain neljä maalia pelaamassaan 25 ottelussa.