Skotlannin maajoukkueen laitapuolustaja Kieran Tierney on solminut ”pitkäaikaisen” jatkosopimuksen Arsenalin kanssa, kertoo seura sivuillaan.

The Athleticin mukaan uusi sopimus takaa hänelle 110 000 punnan viikkopalkan

Tierney, 24, siirtyi Tykkimiehiin kesällä 2019 kotimaansa suurseurasta Celticistä 27 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan ja viiden vuoden diilillä. Hän on tähän mennessä pelannut Arsenalissa 62 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen yhdeksän.

– Olemme tyytyväisiä päästyämme Kieranin kanssa yhteisymmärrykseen uudesta pitkästä sopimuksesta. Kuka tahansa, joka on nähnyt hänen pelaavan, huomaa hyvin nopeasti, että hän on valtavan lahjakas pelaaja, mutta voin sanoa, että hänellä on myös fantastinen asenne ja mentaliteetti. Kieranin uudessa sopimuksessa ei ole kyse vain tästä hetkestä ja ensi kaudesta, vaan pitkäaikaisesta visiosta ja siitä, että Kieran on olennainen osa tämän seuran tulevaisuutta, kommentoi Arsenalin tekninen johtaja Edu.

Myös manageri Mikel Arteta on mielissään skottipakin uudesta sopimuksesta.

– Tämä on mahtava uutinen meille. Seuran managerina puhun valmennusryhmän ja kaikkien muiden työntekijöiden puolesta, kun sanon, että on ilo työskennellä KT:n kanssa. Hänen laatunsa, energiansa, sitoutuneisuutensa ja ammattimaisuutensa – ei pelkästään pelipäivinä, vaan joka päivä harjoituksissa – on aina todella korkealla tasolla.

Arsenal

@Arsenal
KT3 🤝 AFC

🔏 @KieranTierney1