Liverpool kukisti Burnleyn Anfieldilla Valioliigan 30. kierroksella lopulta maalein 4-2.

Burnley sai otteluun loistavan lähdön. Ashley Westwood laukoi vieraat johtoon suoraan kulmapotkusta vain kuuden minuutin jälkeen. Liverpool-vahti Alissonia rikottiin tilanteessa, mutta tuomari ei hylännyt täysosumaa.

Liverpool ei kuitenkaan lannistunut ja kykeni kääntämään ottelun pikaisesti.

Mohamed Salah syötti pallon maalin eteen, josta Roberto Firmino siirsi isännät tasoihin. Hetkeä myöhemmin loistavassa vireessä oleva Sadio Mané sijoitti pallon komeasti ohi Burnleyn maalia vartioineen Tom Heatonin.

25 minuuttia ennen päätösvihellystä Firmino teki iltapäivän toisensa. Heaton ei saanut palloa kunnolla haltuunsa ja peliväline jäi pyörimään vapaasti Burnleyn boksiin. Firmino juoksi oikeaan paikkaan ja ampui kamppailun voittomaalin.

Lisäajalla nähtiin vielä kaksi osumaa. Jóhann Berg Guðmundsson toi Burnleyn vielä maalin päähän ja jätti kamppailun teoreettisesti auki, mutta Mané pisti ottelun lopullisesti pakettiin muutamaa minuuttia myöhemmin. Mané on tehnyt kuluvalla sarjakaudella jopa 16 osumaa.

Liverpool kavensi piste-eronsa sarjakärki Manchester Cityyn jälleen yhteen pisteeseen.