Muistatko Mestarien liigan finaalissa haparoineen Loris Kariuksen? Saa nyt kuraa niskaan lainaseurassakin – ”Alusta asti jotain vikaa”

© Kuva: Getty Images

Loris Kariuksella ei edelleenkään pyyhi kovin hyvin.

Siitä on kymmenisen kuukautta, kun Karius teki uransa pahimmat haparoinnit ja sai syntipukin roolin Liverpoolin Mestarien liiga -finaalin tappiossa Real Madridia vastaan.

Pian tuon finaalin jälkeen Liverpool osti uudeksi ykkösvahdiksi Alissonin ja lähetti Kariuksen kahden kauden mittaiselle lainalle Besiktasiin. Lainapesti ei ole sujunut ihan ongelmitta.

Oman seuran kannattajat vihelsivät viime viikonloppuna Kariukselle, kun tämä oli päästänyt taas pari helppoa maalia, tällä kertaa Konyasporia vastaan. Pelin jälkeen Besiktasin päävalmentaja Senol Günes antoi aika suoraa palautetta Kariukselle lehdistön välityksellä.

– Hän [Karius] oli syypää päästämiimme maaleihin, Günes sanoi.

– Karius on jotenkin lamaantunut. Jotain on vialla hänen motivaatiossaan ja innokkuudessaan peliä kohtaan.

– Jonkinlaista vikaa on ollut alusta asti. Hän ei jollain tapaa tunne olevansa osa joukkuetta.

– Emme ole kyenneet korjaamaan ongelmaa, mikä tietysti on osittain minun vikani.

Karius on pelannut yhtä vaille kaikki sarjaottelut tällä kaudella. Günes sanoi suoraan, että Karius istutettaisiin saman tien penkille, mikäli kakkosvahti Tolga Zengin saisi pelata. 35-vuotias Zengin on pelikiellossa koko kauden loppuun.

– Hän [Karius] on lahjakas, mutta homma ei ole toiminut ja nyt meillä on ongelma. Sanotaan näin, että jos Tolga olisi käytettävissä, peluuttaisin häntä.