Laitapuolustaja Luke Shaw, 23, on solminut Manchester Unitedin kanssa jatkosopimuksen, joka pitää hänet seurassa kesään 2023 saakka.

United vahvisti asian torstaina verkkosivuillaan. Sopimukseen sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

– Luke ansaitsee tämän sopimuksen täysin. Hän ymmärsi oman kehitysprosessinsa, hän on tehnyt todella kovasti töitä kaikilla tasoilla ja hän uskoo aina itseensä, mikä on loistava ominaisuus, manageri José Mourinho toteaa.

– Luke on yhä nuori ja kehittyy koko ajan. Hän on varmasti erittäin ylpeä itsestään. Olen erittäin tyytyväinen siitä, että pidämme kiinni näin lahjakkaasta nuoresta englantilaispelaajasta, jolla on valoisa tulevaisuus edessään.

United hankki Shaw’n vuonna 2014 Southamptonista. Mies sanoo olevansa kiitollinen seuralle, joukkuekavereille ja faneille, jotka ovat tukeneet häntä.

– Haluan tehdä sen kaikille selväksi, että aion antaa kaikkeni maksaakseni heille takaisin ja saavuttaakseni menestystä tulevina vuosina.

Shaw’n jatko seurassa näytti jossakin vaiheessa epätodennäköiseltä, sillä hänellä oli vaikeuksia mahtua kokoonpanoon toivuttuaan vuonna 2015 tapahtuneesta vakavasta loukkaantumisesta.

Manchester United

@ManUtd
🗣️ "I am delighted that we are keeping such a talented young English player with a bright future ahead of him."

Jose 🤝 @LukeShaw23 #MUFC