Manchester City vei edellisen valioliigakauden vähintäänkin näytöstyyliin, rikkoen mennessään 100 pisteen rajan kaudella. Nyt käynnissä oleva sesonki ei ole vastannut täysin samaa; tappioita on tullut, ja Liverpool on ainakin tasavahva mestarisuosikki keväälle.

Kevin De Bruyne näkee kauden kuitenkin voivan kääntyä vielä jopa edellistä paremmaksi.

– Ei tässä kaudessa ole paljoa eroa edelliseen. Meillä on mukavasti pisteitä kasassa, ja tasomme on edelleen hyvin korkea. Ehkä numerot eivät ole täysin samat kuin vuosi sitten, mutta ehkäpä nappaamme useamman pokaalin tänä keväänä? Silloin olemme onnistuneet viime kautta paremmin.

Belgialainen uskoo, että hänen ryhmäänsä on tätä nykyä entistä helpompi lukea ennalta.

– Ehkä muut joukkueet ymmärtävät peliämme entistä paremmin. Jotkut niistä ovat myös itse parempia kuin viime kaudella. Meillä on koossa lähes sama ryhmä, vain yksi uusi pelaaja tuli mukaan. Pelitapamme on aina sama, niin kauan kuin Pep Guardiola on ohjaksissa, kaikki tietävät sen.

City on edelleen mukana neljässä kilpailussa, ja De Bruynelta kysytään, voiko joukkue voittaa ne kaikki.

– Mielestäni meidän tähtäimemme ei ole kaikkien kilpailujen voittamisessa. Jokaisen ottelumme sen sijaan pyrimme voittamaan, katsotaan sitten mihin se vie.

Ensimmäinen pokaali on jaossa tulevana viikonloppuna, kun joukkue kohtaa Liigacupin finaalissa Chelsean. Tänään keskiviikkona on kuitenkin edessä Schalke vieraskentällä, ja kyseessä Mestarien liigan neljännesvälierä.

– Menemme kentälle keskittyneinä, ja maalinnälkäisinä. Minimitavoite on yksi vierasmaali.

Lähde: Telegraph