Manchester United ja Real Sociedad kohtaavat tänä iltana Old Traffordilla Suomen aikaa kello 22 alkavassa Eurooppa-liigan ottelussa.

Manchester Unitedin tämän kauden kaikki euro-ottelut ovat näkyneet tähän päivään mennessä C Moren tv-kanavilta sekä suoratoistopalvelusta suomeksi selostettuna, mutta tämän illan ottelun kohdalla näin ei tapahdu.

Man Unitedin ja Real Sociedadin välinen ottelu näkyy illalla poikkeuksellisesti vain C Moren suoratoistopalvelusta, eikä siinä ole lainkaan selostusta.

Mutta miksi näin? Otimme yhteyttä MTV Urheilun ohjelmapäällikkö Markus Auteroon, joka kertoi syyn päätökselle.

Miksi päädyitte siihen, että ottelu Man United-Real Sociedad ei näy suomenkielisellä selostuksella?

– Man United voitti otteluparin ensimmäisen osaottelun neljällä maalilla, joten ottelupari on käytännössä jo ratkennut. Olemme halunneet valita selostettavaksi suuresta ottelutarjonnasta tiukempia ja muilla tavoin kiinnostavia otteluita, Autero kertoi Valioliiga.comille.

Onko ottelussa lainkaan selostusta (englanninkielistä)?

– Ei. Ottelu välitetään stadionäänillä.

Ottelu ilmeisesti näkyy C Moressa (suoratoistopalvelu), mutta ei tv-kanavilta?

– Kyllä, C More välittää Eurooppa-liigan kaikki ottelut laadukkaalla kuvalla ja suorina lähetyksinä. Tarjolla on siis otteluiltoihin massiivinen kattaus jalkapalloa, josta kierroksen molemmista sloteista tuotamme kaksi ottelua suomenkielisellä asiantuntevalla selostuksella. C Moren tv-kanavilla nähdään juuri nuo suomeksi selostetut ottelut, joten Man United-Real Sociedad -matsi näkyy vain cmore.fi-suoratoistopalvelun puolella.

LUE MYÖS: