Portugalilaisvalmentaja Marco Silva sai kokea ensimmäisen tappionsa Evertonin luotsina sunnuntaina, kun sarjajumbo West Ham haki kauden ensimmäiset pisteensä Goodison Parkilta (lue lisää). Silvan mielestä Everton olisi voinut saada paremmankin tuloksen, mutta se sortui virheisiin kentän molemmissa päissä.

– Emme olleet tarpeeksi hyviä voittaaksemme peliä, se on selvä juttu, Silva aloitti Sky Sportsin haastattelussa.

– Ensimmäinen kymmenminuuttisemme oli hyvä, mutta sitten teimme ensimmäisen virheen. Valmistauduimme siihen, että vastustajamme voittaa pallon ja menimme suoraan Marko Arnautovicin päälle.

– Reagoimme tilanteeseen, mutta sitten tuli toinen virhe. Vaihdoimme muodostelmaa, teimme 1-2 -maalin ja pääsimme peliin mukaan. Ja jo sitä ennen meillä oli kaksi hyvää maalipaikkaa, joissa vastassa oli enää maalivahti.

– Toisella jaksolla loimme lisää tilanteita. West Hamilla oli kolme maalipaikkaa, ja he tekivät kolme maalia. Meillä oli neljä tai viisi, mutta teimme vain yhden, Silva harmittelee.

– Uskon, että meillä oli hyvä tilaisuus saada pelistä paljon parempi tulos.

Ensi sunnuntaina Everton vierailee Arsenalin vieraana Emirates Stadiumilla. Siihen mennessä virheistä olisi opittava. Lopuksi Silva korostaa asiallisesti, ettei tappiosta voi syyttää vain yksittäisiä pelaajia.

– Kun voitetaan, voitetaan yhdessä, ja kun hävitään, hävitään yhdessä. En halua puhua vain hyökkääjistämme.