Evertonin manageri vastasi edeltäjänsä esittämään kritiikkiin: ”Ehkä jos David Moyes sanoisi jotain…”

© Kuva: Getty Images

Evertonin manageria Marco Silvaa ei kiinnosta hänen edeltäjänsä Sam Allardycen antama kriittinen palaute.

Portugalilaisluotsi Silvan asemasta on ollut viime viikkoina paljon puhetta. Everton on vottanut edellisestä kahdeksasta sarjaottelustaan vain yhden.

Hän siirtyi seuraan viime kesänä Allardycen lähdettyä. Suoraviivaisen pelin ystävänä tunnettu Allardyce kritisoi Talksportin haastattelussa Silvan hidastempoisempaa pelitapaa.

– Aina voidaan puhua alhaalta pelaamisesta ja viihdyttävästä jalkapallosta, mutta sillä ei ikinä selviä, kuten (Evertonin entiset managerit) Ronald Koeman ja Roberto Martínez saivat oppia. He kaikki pelasivat niin sanotusti parempaa jalkapalloa kuin minä, mutta he eivät selvinneet.

Silvan mukaan häntä kiinnostaisi enemmän vuosina 2002-2013 Evertonia luotsanneen David Moyesin palaute. Allardycen kommenteille hän ei anna juuri arvoa.

– On katsottava, rakastavatko nämä ihmiset Evertonia, haluavatko he todella Evertonin voittavan, haluavatko he hieman vakautta seuraan, sanoi Silva FourFourTwon mukaan.

– Ok, jos on olemassa oikeita Evertonin kannattajia, jotka puhuvat noin, niin ehkä sitten meidän on perehdyttävä asiaan.

– Mutta jos jotkut ihmiset eivät halua hyviä tuloksia, vaan pelkästään epävakautta seuraamme, niin heitä ei kannata kuunnella.

– Meidän on mietittävä, mikä on meille seurana tärkeää. Tämä seura tarvitsee vakautta. Meidän pelaajamme tarvitsevat hieman vakautta ja itsevarmuutta, meidän kannattajammekin tarvitsevat sitä.

– Ja uskokaa pois. Minä en lukenut, enkä tiedä, eikä minulle ole tärkeää (mitä Allardyce sanoi).

– Ok, hän on yksi kollega, yksi valmentaja, mutta en tiedä, mitä hän sanoo, eikä sillä ole oikeasti merkitystä.

– Ehkä jos David Moyes sanoisi jotain, niin saattaisin kuunnella, koska hän teki jotain todella tärkeää tälle seuralle. Mutta tässä tapauksessa sillä ei ole mitään merkitystä.