Manchester Unitedin laitapuolustaja Matteo Darmian on paikallislehti Manchester Evening Newsin mukaan ”lähtövalmiudessa” ennen Italian Serie A:n siirtoikkunan sulkeutumista tällä viikolla.

Darmian, 28, haluaa pois Old Traffordilta kolmen Unitedissa viettämänsä vuoden jälkeen. Hän matkusti Italiaan pelaajien saatua vapaapäivän perjantai-illan Leicester-voiton jälkeen.

Italian maajoukkuepelaaja Darmian on asunut Manchesterin keskustassa sijaitsevassa hotellissa sen jälkeen, kun hän palasi viime kuussa lomiltaan takaisin Englantiin. Lehden mukaan Francesca-vaimo ei tiettävästi tullut miehen mukana, sillä pariskunta haluaisi asettua pysyvästi kotimaahan.

Italialaisseuroista Juventus, Napoli ja Inter ovat osoittaneet olevansa kiinnostuneita Darmianista. Unitedin managerin José Mourinhon mukaan puolustaja saa lähteä, mikäli seuralle tulee hyvä tarjous.

– Jos sopiva tarjous tulee, on yritettävä olla inhimillinen ja annettava pelaajan seurata vaistoaan, mutta ei millä hinnalla tahansa, portugalilainen kommentoi aiemmin.

Darmian oli Unitedin avauskokoonpanossa liiga-avauksessa Leicesteriä vastaan. Ottelu päättyi punapaitojen 2–1-kotivoittoon.