Tottenham käänsi tappioaseman ottelun lisäajan viime sekunneilla voitoksi, sunnuntain Fulham-kohtaamisessa Craven Cottagella. Vaikka täysi pistepotti monien vaikeuksien kautta irtosi, eivät kotiinviemiset olleet täysin positiivisia.

Jo nyt otteluun ilman muun muassa Harry Kanea lähtenyt joukkue näki, miten sen maajoukkuetähti Dele Alli joutui pelin lopussa sivuun, takareittään pidellen. Sairausloma saattaa olla nyt edessä myös tässä tapauksessa.

Yksi selkeistä putoajakandidaateista piti siis Spursia pitkään pinteessä jo tässä pelaajatilanteessa. Manageri Mauricio Pochettino on toki pahoillaan Allin mahdollisesta vammasta, mutta jaksaa lietsoa valoa tunneliin.

– Ei tilanne ole huolestuttava, päinvastoin tämä on massiivinen mahdollisuus monille pelaajille. Menemme Chelsean vieraaksi (Liigacupin välierä torstaina) hakemaan voittoa. Lucas Moura harjoitteli jo kentällä tänään, emme vain halunneet riskeerata häntä ottamalla mukaan kokoonpanoon.

Mahdollisuutensa pääsi sunnuntaina käyttämään ainakin Georges-Kévin N’Koudou, jonka kuuluminen Tottenhamin joukkueeseen on jo päässyt monilta kokonaan unohtumaan. Ranskalainen pääsi kentälle ensi kertaa tällä valioliigakaudella juuri Allin tilalle – ja syötti voittomaalin.

Lähde: The Guardian