Chelsean manageri Maurizio Sarri poistui tiistaina suuttuneena harjoituskentältä kesken treenien, kertoo Sky Sports.

Skyn mukaan Sarri poistui kentältä puolustaja David Luizin ja hyökkääjä Gonzalo Higuaínin välisen riidan jälkeen. Italialaisluotsi heitteli ja potki lippalakkiaan jättäessään viheriön.

ESPN:n toimittajan Liam Twomeyn mukaan Chelsean tiedottaja selvensi, että Sarri suuttui, koska joukkue ei voinut harjoitella erikoistilanteita tunnin kestäneen harjoituksen viimeisen 15-minuuttisen ajan. Syy tähän oli se, että harjoitussessio oli medialle avoin. Chelsean tiedottajan mukaan Sarrin turhautuminen ei johtunut hänen pelaajistaan.

Liam Twomey

@liam_twomey
A Chelsea spokesman on Sarri HatGate: “Maurizio’s frustration displayed at the end of training was not related to any of his players, but was due to not being able to practise set-plays in the final 15 minutes of the hour-long training session as it remained open to media.” #cfc

[readmore from=Maurizio-Sarri]

Chelsea pelaa keskiviikkona Arsenalia vastaan Eurooppa-liigan loppuottelussa Bakun olympiastadionilla Azerbaidžanissa.

Sinipaidat ovat jo varmistaneet paikkansa ensi kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen sijoituttuaan Valioliigassa kolmanneksi. Arsenalin on voitettava keskiviikon loppuottelu, jos se haluaa mukaan ensi kauden Mestarien liigaan. Muutoin Tykkimiehet pelaavat ensi kaudella jälleen Eurooppa-liigassa.

Sarrin debyyttikausi Chelseassa ja Englannin kentillä on ollut kaksijakoinen. Valioliigan pronssimitalien lisäksi Chelsea ylsi FA Cupissa viidennelle kierrokselle ja pääsi liigacupin loppuotteluun, jossa Manchester City oli kuitenkin vahvempi rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Eurooppa-liiga on Chelsean ainoa mahdollisuus voittaa pokaali tällä kaudella. Kyseessä olisi myös Sarrin valmentajan uran ensimmäinen pysti.

Kohtalaisesta menestyksestä huolimatta Chelsean kannattajat ovat kritisoineet Sarria ja hänen metodejaan. Huhujen mukaan hän saattaa lähteä Chelseasta Eurooppa-liigan finaalin lopputuloksesta huolimatta.

Artikkelia muokattu 28.5.2019 klo 23.43: ESPN:n toimittajan tiedot lisätty mukaan.