Manchester Unitedin entinen manageri José Mourinho on antanut Arsenalille neuvon siitä, kuinka saksalaispelaaja Mesut Özilin kanssa tulisi toimia. Kaksikko tunteet toisensa hyvin Real Madridin ajoilta.

Özil on vaikuttanut viime aikoina tyytymättömältä Emirates Stadiumilla. Hän on ollut sivussa useammasta isosta pelistä, ja huhut ovat vieneet häntä pois seurasta.

– Rehellisesti sanoen en tiedä, mitä on meneillään – onko hänellä jokin fyysinen ongelma vai ei, Mourinho kommentoi beIN Sportsilla.

Manageri Unai Emery jätti Özilin penkille myös lauantain paikalliskamppailussa Chelseata vastaan. Portugalilaisen mukaan kyseessä ei ole ainakaan sopimukseen liittyvä asia.

[readmore from=Mesut-Özil]

– Minun alaisuudessani Özil pelasi mahtavasti, mutta ehkä ei Unain kanssa. Ja ehkä joku muu pelaaja, oli ilmiömäinen Unain kanssa, mutta ei toimi yhtä hyvin minun kanssani. Kyse on vain empatian luonteesta, sanoi Mourinho.

– Minusta Özil on sen tyyppinen pelaaja, joka tarvitsee molempia puolia. Jos olet ainoastaan mukava hänen kanssaan, menetät hänen luonnollisen aggressionsa, koska hän ei ole luonnostaan kovin vahva – fyysinen pelaaja aggression näkökulmasta.

– Jos olet liian vahva hänen kanssaan ja unohdat, että hän tarvitsee myös hieman huolenpitoa ja rakkautta, et löydä oikeaa tasapainoa. Joten uskon, että hänen kanssaan on löydettävä tasapaino.

Lähde: Goal