Arsenalin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Mesut Özil vakuuttaa olevansa tyytyväinen seurassa.

Saksalaistähti Özilin, 31, tulevaisuudesta on käyty tälläkin kaudella runsaasti keskustelua, ja hänen on huhuttu jopa lähtevän tässä kuussa tai viimeistään ensi kesänä.

Özilin ja Arsenalin välinen, 350 000 punnan viikkopalkan, sopimus päättyy ensi kauden jälkeen.

– Olen todella tyytyväinen sopimukseeni, joka jatkuu vielä ensi kaudelle, kommentoi Özil The Mirrorin mukaan.

– En osaa sanoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta olen innoissani siitä. Mutta en tiedä, mitä tulee tapahtumaan.

Saksan entisen maajoukkuepelaajan mukaan viime kuussa Arsenalin päävalmentajaksi nimitetty Mikel Arteta on tuonut uuden, positiivisemman tunnelman seuraan.

– Minulla oli vaikeaa, etenkin edellisen valmentajan Unai Emeryn kanssa, mutta nyt kaikki on muuttunut ja olen todella tyytyväinen kaikkeen. Pelaan säännöllisesti ja kaikki menee hyvin.

– Olen aiemmissakin haastatteluissa sanonut, että Arteta on yllättänyt monet sillä, miten nopeasti hän otti seuran omakseen. Hän tekee hyvää työtä ja hän janoaa menestystä.

– Kaikki hänessä on positiivista. Artetan tarina on hieman erilainen, koska en muista, milloin hän lopetti jalkapallon, mutta siitä ei ole niin kauan aikaa. Siinä mielessä pelaajat ymmärtävät [häntä] helpommin.

Özil on edustanut Arsenalia kesästä 2013 lähtien ja pelannut lontoolaisseurassa 247 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 43 maalia ja syöttänyt 76.