Seuraomistaja Mike Ashley seurasi lauantaina ensimmäistä Newcastlen ottelua paikan päällä 18 kuukauteen, uutisoi Evening Chronicle.

Ashley otti paikkansa VIP-katsomossa, kun Newcastle kohtasi Crystal Palacen Selhurst Parkilla. Maalittoman tasapelin hänen kanssaan näkivät PR-neuvonantaja Keith Bishop, läheinen avustaja Justin Barnes ja seuran toimitusjohtaja Lee Charnley.

Lehden mukaan omistajan yllätysvierailun taustalla ei tiettävästi ollut mitään erityisiä uhkakuvia, vaikka mies ei keskustellutkaan ottelun yhteydessä manageri Rafael Benítezin kanssa. Ashleyllä ei ole minkäänlaista aikomusta vaihtaa manageria, eikä hän ole huolissaan vaikeasta alkukaudesta.

[readmore from=Newcastle]

Ashley kuitenkin jutusteli pelin aikana pitkään Charnleyn kanssa saadakseen kattavan kuvan seuran tämän hetken ilmapiiristä.

Newcastlen kannattajat tekivät stadionilla täysin selväksi, että he haluavat muutoksen. Heti kun sana paljon parjatun Ashleyn paikallaolosta alkoi levitä, äänekkäät iskulauseet omistajaa vastaan lisääntyivät.

Benítez oli Newcastlen leiristä ainoa henkilö, joka saatiin ottelun jälkeen kommentoimaan omistajan vierailua.

– Minun pitää hoitaa pressitilaisuus ja sen jälkeen tavata (Crystal Palacen manageri) Roy Hodgson ja tämän henkilökunta. Jos hän (Ashley) on vielä sen jälkeen paikalla, hienoa. Jos hän ei ole, tiedän hänen olleen täällä, ja sekin on hienoa, espanjalainen tuumi.