Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson antaa tukensa Mohamed Salahille ja sanoo egyptiläisen vain parantavan otteitaan, mikäli kritiikki tätä kohtaan jatkuu.

Salahia on syytetty viime viikkoina sukeltamisesta. Yksi viikonlopun Brighton-ottelun puheenaiheista oli rangaistuspotku, joka takasi Liverpoolille 1–0-vierasvoiton.

– Hän tekee asioita, joita jotkut fanit eivät ehkä näe niin usein, mutta heidän pitäisi nauttia hänen pelaamisestaan, koska hän on maailmanluokan pelaaja. Se oli rangaistuspotku, selvä rangaistuspotku. Siitä ei ole mitään keskusteltavaa, Henderson toteaa.

Salah pelaa jälleen vahvaa kautta. Hän on tehnyt 22 liigaottelussa 14 maalia ja antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

– Mitä Mo’hon tulee, luulisin katsojien vieraspeleissä arvostavan näkemäänsä. Asiat, joita hän tekee – olen varma, että sitä on ilo katsoa, korostaa Henderson.

– Jos he yrittävät asettaa hänelle painetta, se tekee hänestä vain paremman. Se ei vaivaa häntä. Hän on niin vahva, tiedän sen. Mitä enemmän ihmiset ovat häntä vastaan, sitä enemmän hän haluaa osoittaa heidän olevan väärässä. En ole huolissani siitä.

Liverpool johtaa Valioliigaa neljän pisteen erolla hallitsevaan mestariin Manchester Cityyn.

Lähde: FourFourTwo