Keskiviikkoiltana nähdään legendaaristen seurojen kohtaaminen Liigacupissa, kun Newcastle matkaa Nottingham Forestin vieraaksi. Harakoiden manageri Rafael Benítez kehuu ryhmänsä sitoutumista sen jälkeen, kun hänen valitsemansa taktiikka Chelsea-ottelussa on noussut kritiikin kohteeksi.

– Mestarussarjassa (edelliskaudella) teimme eniten maaleja, päästimme vähiten. Olimme siis vahvoja, hyökääviä, ja kaikkien mieleen. Vuotta myöhemmin meidän oli pelattava liigassa puolustavammin, ja teimme sen hyvin. On siis selvää, että tämä ryhmä on sitoutunutta.

Nyt tilanne Valioliigassa on jälleen uusi.

– Tänä vuonna, sanokaa mitä sanotte, mutta siirtomarkkinoiden on pakko näkyä taktiikassa. Sillä joukkueella, joka meillä nyt on, meillä menee hyvin. Olimme lähellä tasapelejä Tottenhamin ja Chelsean kanssa, olisimme voineet voittaa Cardiffin. En tietenkään ole tyytyväinen noiden otteluiden lopputuloksiin, mutta työskentelymme tason ja itseluottamuksen suhteen olemme hyvässä tilanteessa.

Forest-kohtaamisessa joukkueesta puuttuvat pelikiellossa olevan Isaac Haydenin lisäksi ainakin Javier Manquillo, Jonjo Shelvey ja Matt Ritchie, sekä kapteeni Jamaal Lascelles. Viimeksi mainittu on ollut otsikoissa huhutun, harjoituskentällä tapahtuneen yhteenoton vuoksi. Benítez kiistää välirikon itsensä ja puolustajan välillä.

– Puhuin hänen kanssaan tiistaiaamuna useaan otteeseen, koska hänen perheeseensä on syntymässä lapsi aivan näinä päivinä. Olen häneen jatkuvassa yhteydessä.

Lähde: The Independent