Newcastle Unitedin manageri Steve Bruce puolustaa omaa työtään seuran peräsimessä. Bruce on saanut paljon kritiikkiä siitä, että hän ei ole saanut Newcastlen peliä kehitettyä.

Vaikkakin Newcastlen aloitus kauteen on ollut paras pääsarjassa sitten vuoden 2014–2015, fanit eivät ole olleet tyytyväisiä Brucen joukkueen pelaamiseen. Viime tiistain tappio liigacupissa mestaruussarjajoukkue Brentfordille sai fanit vaatimaan Brucelle potkuja.

– Olen yrittänyt viedä seuraa eteenpäin tultuani valmentajaksi. Se on hidasta, ja minun on hyväksyttävä se, että ihmiset sanovat, ettei mitään edistystä ole tapahtunut. Olen kuitenkin eri mieltä näiden mielipiteiden kanssa, Bruce sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

– Minun tehtäväni on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä kymmenen kuukauden aikana. Jos joukkueen odotetaan olevan sarjan alemmassa kastissa, kausi on vaikea. Kauden aikana on aina vaikeampia ja parempia jaksoja. Nyt meillä on ollut vaikea viikko ja meidän on se hyväksyttävä.

Newcastlen loppuvuoden otteluohjelma on vaikea. Tänään lauantaina joukkue matkaa Manchester Cityn vieraaksi, minkä jälkeen vastassa on Liverpool. Vuoden alussa Newcastle kohtaa Leicester Cityn.