Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Wolverhampton on parhaillaan pienessä alamäessä. Kauden vahvasti aloittanut joukkue ei ole onnistunut maalinteossa kahteen viime peliin, ja sen osumien määrä koko syksynä on vasta yhdeksän.

Valmentaja Nuno Espirito Santo näkee ryhmänsä kuitenkin olevan uuden nousun kynnyksellä. Wolves kohtaa lauantaina kotonaan Tottenhamin. Edellisessä ottelussa tuli 0-1 -tappio Brightonille.

– Tietenkin olimme kaikki pettyneitä ja turhautuneita lopputulokseen; ennen kaikkea pelaajat tunsivat meidän olleen parempi joukkue. Totta kai lopputulokset puhuvat omaa kieltään, mutta tapa, jolla pelaamme on tärkeä. Se, miten luomme tilanteita, miten horjutamme vastustajan tasapainoa. Lähdemme optimistisina Spursia vastaan.

Mauricio Pochettinoa suuresti arvostava portugalilainen ei ole lainkaan yllättynyt puheista, joissa lauantain vastustajan manageri on yhdistetty Real Madridiin.

– Totta kai ymmärrän nämä ajatukset. Hän on rakentanut Tottenhamin joukkueen. Sen näkee joukkueesta, hänen rutiineistaan, ja siitä, miten hän saa ajatuksensa perille pelaajille.

Lähde: Sky Sports