Evening Standard tietää kertoa, että Manchester United on halukas jatkamaan hyökkääjänsä Odion Ighalon lainasopimusta aina kauden loppuun saakka. Ighalon, 30, laina päättyy virallisesti 30. toukokuuta, mutta kausi saattaa jatkua aina heinäkuulle saakka.

Jos lainaa ei jatketa, Ighalo on suurella varmuudella pelannut viimeisen pelinsä Manchesterin punaisissa.

United hankki Ighalon tammikuun siirtoikkunan viimeisillä hetkillä. Moni piti siirtoa todellisena paniikkihankintana. Ighalo ehti pelata Unitedissa neljässä valioliigaottelussa ilman tehomerkintöjä ennen kauden keskeyttämistä. Lisäksi Ighalo pelasi kolmessa Eurooppa-liigan ottelussa, joissa hän onnistui kahdesti maalinteossa.

Ighalo on lyhyessä ajassa vakuuttanut United-manageri Ole Gunnar Solskjærin. Lainan jatkamisen lisäksi United valmistelee myös tarjousta Ighalosta. United haluaisi tehdä siirrosta pysyvän tulevassa siirtoikkunassa, kun se aikanaan käynnistyy.

United valmistelee 15 miljoonan punnan (noin 17 miljoonan euron) tarjousta kiinalaiselle Shanghai Greenland Shenhualle, jonka sopimuspelaaja Ighalo on. Ostopykälä saattaisi kuulua myös uuteen lainasopimukseen.