Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær sanoo, että hänen joukkueensa ei vielä valmis taistelemaan Valioliigan mestaruudesta.

Solskjærin joukot ovat olleet kauden jälkimmäisellä puoliskolla hyvässä vireessä pelaten 12 ottelua putkeen tappioitta. Edellisessä pelissään United pelasi Tottenhamin vieraana 1-1-tasapelin. Tänään, keskiviikkona, Old Traffordilla vastaan asettuu Sheffield United.

United sai edelliseen otteluunsa sairastuvalta mieluisia vahvistuksia, kun hyökkääjä Marcus Rashford ja keskikenttäpelaaja Paul Pogba palasivat viheriölle pitkän tauon jälkeen. Solskjær oli iloinen kaksikon paluusta, mutta hän uskoo tarvitsevansa vielä vahvistuksia ennen kuin voi johdattaa manchesterilaiset mestaruustaistoon.

– Olemme kehittyneet kauden mittaan ja pelasimme 11 ottelua putkeen tappioitta [ennen koronataukoa], kommentoi Solskjær Sky Sportsin mukaan.

– Sitten mukaan lisätään Paul Pogba ja Marcus Rashford ja sitä rupeaa ajattelemaan, että ”Emme ole hirveän kaukana [mestariehdokkaista] ja olen aika tyytyväinen joukkueeseen”.

– Tietty meidän on ehkä käytettävä hieman rahaa, jos saatavilla on hyviä diilejä tai pelaajia, jotka voivat kehittää meitä. Mutta tämän joukkueen kanssa on mahtava työskennellä, ja se on menossa oikeaan suuntaan.

– Emme ole vieläkään siellä, missä haluaisimme olla, tarpeeksi lähellä taistellaksemme Valioliigan mestaruuspokaalista, mutta etenemme askel kerrallaan.

– Manchester City ja Liverpool ovat parin viime kauden aikana osoittaneet, mitä sarjan voittaminen vaatii.

– Toivottavasti me voimme tällä kaudella pelata Eurooppa-liigan ja FA Cupin voitosta sekä kärkinelikkoon pääsystä. Katsotaan sitten, paljonko voimme panostaa ensi kauteen [siirtomarkkinoilla].

Manchester United on illan otteluihin lähdettäessä Valioliigassa viidentenä, viisi pistettä peräsä Chelseaa.