Entinen huippupelaaja Paul Merson ottaa Sky Sportsin kolumnissaan kantaa Manchester Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin asemaan.

Brittimedian tuorempien tietojen mukaan Solskjær saa jatkaa tehtävässään ainakin toistaiseksi.

Moni on sitä mieltä, että norjalaisen pitäisi ymmärtää itse erota Unitedin surkeiden esitysten johdosta. Mersonin mukaan tämä ei sitä kuitenkaan tule tekemään.

[readmore from=Ole-Gunnar-Solskjaer]

– Se on kerran elämässä -työ. Se olisi kuin Englannin maajoukkueen päävalmentajan tehtävästä kieltäytyminen – asia, jota ei yksinkertaisesti voi tehdä. Jos olet maailman suurimman seuran manageri, et voi kävellä pois. Tämä työ ei tule koskaan uudestaan vastaan, korostaa Merson.

Hän sanoo, ettei ole koskaan aiemmin nähnyt Unitedin ja Liverpoolin sunnuntain kohtaamisen kaltaista tulosta. Liverpool oli aivan omaa luokkaansa arkkivihollisten kamppailussa ja vei pisteet mukanaan 5–0-lukemin.

– Mitään ei voi verrata tähän tulokseen. Olin hämilläni. Sitä ei ollut hyvä katsoa. Manchester United vastaan Liverpool, maailman suurin peli ja Unitedin kauden suurin peli – ja he hävisivät sen selvääkin selvemmin.

– En haluaisi nähdä kenenkään managerin saavan potkuja, mutta Ole Gunnar Solskjær on erittäin onnekas ollessaan edelleen työssään. Hän on niin onnekas kuin managerina voi olla. En välitä siitä, mitä muut sanovat, mutta jos kuka tahansa muu manageri missä tahansa seurassa Euroopassa häviäisi kotona 0–5 pahimmalle viholliselle, manageri saisi lähteä.