Paul Pogbaa on säännöllisin väliajoin huhuiltu pois Manchester Unitedista.

Tyypillisesti kohdeseurana on pidetty Barcelonaa. Aivan viime aikoina huhut ovat hieman taas laantuneet, mutta ex-Man United -pelaaja Paul Incen mielestä se on harhaa.

– Hän [Pogba] sanoi hiljattain olevansa onnellinen Man Unitedissa, mutta en uskonut siitä sanaakaan, Ince sanoi London Evening Standardin mukaan.

Ince näkee, että Pogban tilanne on hankala sekä hänen itsensä että päävalmentaja José Mourinhon vuoksi. Incen mielestä siirto Barcelonaan voisi olla hyvä ratkaisu kaikille osapuolille.

– Niin kauan kuin hän on Unitedissa, esiintyy ongelmia ja huhuja hänen lähtöhaluistaan. Hänen luonteensa on sellainen, että hän ruokkii huhuja. Hyvä esimerkki oli hiljattainen yhteiskuva [Lionel] Messin kanssa.

– Hän on huomiohakuinen, hän haluaa ihmisten puhuvan hänestä.

Incen mukaan Mourinho on vähintään yhtä syyllinen Pogban ongelmiin.

– Uskon, että Pogban lähtö Unitedista sopisi kaikille osapuolille. Jos ollaan rehellisiä, hän ei ole missään vaiheessa sopeutunut paluunsa jälkeen Unitediin.

– Hän on ollut otteissaan epätasainen ja koko ajan ilmassa on ollut siirtohuhuja.

– Draama Pogban ympärillä tuo minulle mieleen Éric Cantonan. Hänenkin suhteen oli aina jotain menossa, mutta hän oli niin hyvä, että ne asiat unohdettiin. Siitä kohinasta ei silloin tarvinnut välittää.

[readmore from=Manchester-United]

– Jos hän [Pogba] olisi todella hyvä viikosta toiseen, ketään ei kiinnostaisi kaikki se oheisdraama, mitä hänen ympärillään on.

– Hän on fantastinen pelaaja, mikä näkyi Juventuksessa. Mielestäni emme voi syyttää häntä siitä, sillä José Mourinho on tukehduttanut hänen pelaamisensa.

– On selvää, että kun hänelle annetaan vähän enemmän pelillisiä vapauksia, hän on maailmanluokan pelaaja. Mutta Unitedissa hänet tukahdutettu ja häntä usein peluutetaan väärin.