Sky: Todellinen kulttihyökkääjä palaamassa Valioliigaan – kuluvan kauden tilastot eivät mairittele

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Sky Sportsin tietojen mukaan kulttihyökkääjä Peter Crouch olisi palaamassa Valioliigaan.

Skyn mukaan Burnley ja Mestaruussarjassa pelaava Stoke olisivat tekemässä vaihtokaupan, jossa Crouch olisi siirtymässä Burnleyyn ja hyökkääjä Sam Vokes siirtyisi Stokeen. Skyn mukaan Crouch on matkalla Burnleyn lääkärintarkastukseen ja kyseessä olisi molempien pelaajien kohdalla pysyvä siirto.

Stoke on maksamassa Skyn tietojen mukaan Vokesista Burnleylle 10 miljoonaa puntaa, jonka lisäksi kauppaan kuuluu siis Crouch. Burnley maksoi Vokesista noin 300 000 puntaa vuonna 2012.

38-vuotias Crouch on pituutensa lisäksi noussut kulttimaineeseen Englannissa muun muassa robottituuletuksestaan ja esimerkiksi kommentistaan, jonka mukaan jos hän ei pelaisi jalkapalloa, hän olisi neitsyt. Crouch pelasi vielä viime kaudella Valioliigaa Stoken kanssa, mutta seuran pudottua Mestaruussarjaan, pelit jatkuivat sarjatasoa alempana.

Crouch on tällä kaudella tehnyt Mestaruussarjassa vain yhden maalin ja antanut yhden maalisyötön. Sen lisäksi Crouch on tehnyt yhden osuman FA Cupissa. Viime kaudella Crouch iski viisi maalia Stokelle Valioliigassa. Parhaalla kaudellaan Crouch on tehnyt 11 maalia Valioliigassa Southamptonin paidassa kaudella 2004-05.

Vokes on tällä kaudella tehnyt Burnleylle kolme maalia Valioliigassa. Edelliset kaksi  valioliigaottelua Vokes on istunut vaihtopenkillä.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus