Brasilialaistaituri Richarlison on allekirjoittanut Evertonin kanssa jatkosopimuksen, joka pitää hänet Goodison Parkilla ainakin kesään 2024 saakka.

Richarlison, 22, on ollut Evertonin paidassa 50 kertaa avauskokoonpanossa ja heiluttanut verkkoa 20 kertaa. Brasilian maajoukkueessa pelejä on kertynyt 19.

– Aion olla täällä pitkään. Tämä oli seura, joka antoi minulle mahdollisuuden näyttää jalkapallotaitoni, Richarlison kommentoi evertontv:n haastattelussa.

– Täällä ollessani onnistuin saamaan paikan Brasilian maajoukkueessa ja täällä olen tehnyt paljon maaleja Valioliigassa. Valmentaja luottaa minuun, ja minä luotan heihin.

Entinen Watfordin pelaaja kehuu Evertonin kannattajia, joiden luottamusta hän nauttii.

– Menen kentälle ja panen itseni likoon heidän puolestaan. Yritän hikoilla verta ja kyyneleitä tämän seuran eteen. Aion jatkaa seuran pelipaidan kunnioittamista ja fanien tekemistä onnelliseksi. Ja toivon, että he laulavat jatkossakin nimeäni.

Richarlison Andrade

@richarlison97
Thank you for your trust and love @Everton and all evertonians! It's a pleasure and an honor to be able to wear this shirt and to know that we can have an even longer journey together. Love you all! 💙