Son Heung-Min käynnisti keskiviikkona Tottenhamin maalijuhlat, kun joukkue voitti Borussia Dortmundin Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osassa 3-0.

Avausjakso mentiin maaleitta, mutta Son jatkoi heti tauon jälkeen Jan Vertonghenin keskityksen tyylikkäästi sisään. Vertonghen vastasi itse toisesta maalista ja Fernando Llorente viimeisteli illan viimeisen.

Ennen ottelua puhuttiin siitä, kuka tekee Tottenhamin maalit Dele Allin ja erityisesti Harry Kanen ollessa loukkaantuneena. Son tuntuu olevan ilmeinen vastaus, sillä keskiviikon osuma oli hänelle neljäs yhtä moneen perättäiseen otteluun.

Eteläkorealaishyökkääjä juhlisti hienoa voittoa maltillisesti.

– Se ei ole vielä ohi, meidän on keskityttävä myös toiseen osaotteluun, kommentoi Son FourFourTwon mukaan.

– Harry ja Dele ovat todella tärkeitä pelaajia meille, mutta meillä on pelaajia, jotka voivat tulla sisään ja pärjätä hyvin.

– Me osoitimme sen. Myös Fernando tuli kentälle ja teki tärkeän maalin.

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino jakoi kehuja Sonille, joka iski keskiviikkona jo kauden 16. maalinsa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

– Seuraavalla kerralla, kun Son tekee maalin, niin menen pukukopin suihkuun ja odotan pelin päättymistä, vitsaili Pochettino.

– Son oli fantastinen taas, hän pärjää fantastisesti. Hän on pelaaja, joka tuottaa joukkuelle paljon hyviä asioita.

– Hänen hymynsä, hän välittää hyvää energiaa ja hänen suorituksensa kehittyy joka pelissä. Olemme todella tyytyväisiä.