Steven Gerrard antoi paineiden näkyä lehdistötilaisuudessa – keskeytti nuorukaisen puheen ja antoi tylyn viestin pukukoppiin

© Kuva: Getty Images

Rangers on esiintynyt ailahtelevasti sen jälkeen kun Steven Gerrard otti kesällä vastuun Ibroxilla.

Rangers on Skotlannin pääsarjassa viidentenä ja tippui sunnuntaina liigacupin välierissä Aberdeenille luvuin 1–0. Tämä ei tyydytä seuran intohimoisia kannattajia.

Gerrard, 38, on ensimmäisen kerran urallaan miesten suurjoukkueen manageri. Liverpool-ikoni on antanut paineiden näkyä. Gerrard hermostui tiistaina lehdistötilaisuudessa.

Entisen keskikenttätähden vieressä istunut Jordan Rossiter, 21, joutui vastaamaan joukkueen nykytilaa koskevaan kysymykseen. Toimittaja halusi tietää, mitä Rossiter miettii siitä, että Gerrard antoi ymmärtää sunnuntaina, että suuntaa siirtomarkkinoille, jos nykyiset pelaajat eivät kehity. 

Gerrard keskeytti nuorukaisen puheen ja antoi palaa.

– Minä vastaan. Annoin varoituksen (sunnuntaina). Tuo kysymys on minulle, ei Jordanille. Hän on ollut loukkaantuneena kaksi vuotta, Gerrard jyrisi.

– Isossa seurassa odotat, että suuret pelaajat nousevat esiin ja luovat suuria hetkiä. Jos tätä ei tapahdu, niin jokaisessa suuressa seurassa on manageri ja rekrytoijat, jotka löytävät parempia pelaajia tilalle.