Swansean hyökkääjä Tammy Abraham pyrkii päättämään kautensa mahdollisimman tehokkaasti, sillä hän janoaa paikkaa Englannin MM-kisakoneesta.

Chelseasta täksi kaudeksi Walesiin lainattu Abraham, 20, sai A-maajoukkuedebyyttinsä marraskuussa, mutta sittemmin kutsu on käynyt vain alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen.

Viime kaudella Mestaruussarjan Bristol Cityssä ihastuttanut hyökkääjä on iskenyt tällä kaudella Swansealle seitsemän osumaa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Abrahamilla siintää MM-kisojen lisäksi silmissä myös paikka Chelsean pelaavassa kokoonpanossa. Chelsean viime kausien tehohyökkääjä Diego Costa sai tammikuussa viimein haluamansa siirron takaisin Atlético Madridiin. Hänen korvaajaksi hankittu Álvaro Morata aloitti kauden vahvasti, mutta espanjalaishyökkääjä ei ole onnistunut Valioliigassa maalinteossa vielä tämän vuoden puolella.

Tammikuussa Arsenalista hankittu Olivier Giroud on vielä sopeutumisvaiheessa, ja hän on ehtinyt iskeä vasta yhden osuman manageri Antonio Conten alaisuudessa.

Abraham uskoo, että hänellä on mahdollisuus taistella peliajasta myös Chelseassa, jos loppukausi Swanseassa ja mahdollisissa MM-kisoissa sujuu hyvin.

– Minulla olisi hyvä sauma kolkutella Chelsean kokoonpanon ovia, jos pääsisin MM-kisojen pelaajaryhmään.

– Minun on päätettävä kausi vahvasti, yritettävä päästä kisajoukkueeseen ja sitten voin keskittyä Chelseaan. Tavoitteeni on palata sinne ja pärjätä hyvin Chelsean kanssa, sanoi Abraham Sky Sportsin mukaan.

– Haluaisin ajatella, että voin lyödä Chelseassa läpi ja pelata siellä hyvin. Olen ollut Chelseassa kuusivuotiaasta asti. Unelmani on murtautua edustusjoukkueeseen.

Loukkaantumisista kärsinyt Abraham ei ole onnistunut maalinteossa Valioliigassa sitten lokakuun, ja hän tietää, että hänen on parannettava otteitaan, mikäli hän haluaa herättää maajoukkuevalmentaja Gareth Southgaten ja Chelsea-luotsi Conten kiinnostuksen.

– Minun on onnistuttava Swanseassa. Tämä on ollut vaikea pesti, enkä varsinaisesti odottanut, kun kilpailu on näin kovaa, että pääsisin heti takaisin Englannin A-maajoukkueeseen.

– Minun on vain tehtävä parhaani, jotta saan toisen mahdollisuuden. Kun katsoo Harry Kanen ja Sergio Agüeron kaltaisia huippuhyökkääjiä, he ovat armottomia. Aina kun he saavat tilaisuuden laukoa, kaikki odottavat maalia.

– Minun on tuotava sellainen omaan pelaamiseeni. Se ei tule vain tipahtamaan syliini, minun on itse saatava se tapahtumaan.