Jatkuuko PukkiParty Turf Moorilla? – ”Jos jossain pelissä Teemua tullaan oikein kunnolla jaloille, niin…”

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Teemu Pukin ja Norwichin otteluiden televisiointi Valioliigassa jatkuu tänäkin viikonloppuna, kun Norwich matkustaa Burnleyn vieraaksi.

Norwich teki viime kierroksella kenties koko syksyn suurimman sensaation voittamalla kotonaan Manchester Cityn. Nyt edessä oleva ottelu voi koitua koko kauden mittaan hyvinkin tärkeäksi mittelöksi, sillä molempien uumoiltiin ennen kauden alkua taistelevan tosissaan liigapaikan säilymisestä.

– Jännä nähdä tämä peli. Norwich ja Pukki tulevat saamaan paikkoja. Burnley osaa ottaa pisteitä näiltä ns. päävastustajiltaan. Pisteitä ei tule top6-joukkueita vastaan, mutta niin vaan he repivät aina sen 40 pistettä ja säilyvät. Burnleyn manageri Sean Dyche on jo sanonut, että hän muuttaa peliä tässä ottelussa. Norwich tulee saamaan paikkoja, ja Pukille ja Norwichille olisi tärkeää saada pinnoja vieraissakin, sanoo Viasatin selostaja Ville Kuusinen.

Burnley voitti avauskierroksella Southamptonin 3-0, mutta sen jälkeiset neljä ottelua ovat tuoneet vain kaksi tasapelipistettä Wolverhamptonilta ja Brightonilta. Tappiot ovat tulleet juuri Kuusisen mainitsemalla tavalla eli Arsenalia ja Valioliigaa johtavaa Liverpoolia vastaan.

Norwich on saalistanut kaikki kauden kuusi pistettään kotiotteluista. Matkat Liverpoolin Anfieldille ja West Hamin London Stadiumille tuottivat nolla pistettä. Burnley kotistadion Turf Moor on fasiliteeteiltaan kaukana Valioliigan kirkkaimmasta luksuksesta.

– Ennen sanottiin sitä, että pelaaja on maailman paras vasta, kun pärjää syksyisessä vierasottelussa Stokea vastaan. Olisiko Turf Moor nykyään se vastaava paikka? Jos Pukki tekee ”partyt” niin onko hän sen jälkeen sitten kiistatta maailman paras pelaaja, Kuusinen kysyy naurahtaen.

Pukki ei toki ole ainoa kovassa iskussa oleva hyökkääjä tässä ottelussa. Kotijoukkueen Ashley Barnes on osunut Valioliigassa jo neljä kertaa tällä kaudella.

– Ashley Barnes vastaan Teemu Pukki. Mielenkiintoinen tilasto on se, että he ovat tehneet tämän kalenterivuoden aikana yhteensä 50 maalia. Ei yllätä, jos Teemu saa tiukan vartioinnin. Voi myös pelätä, että jos jossain pelissä Teemua tullaan jaloille oikein kunnolla, niin se jaloille tuleva jengi voisi olla Burnley, Kuusinen sanoo.

Burnley-Norwich nähdään suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo – kanavalla ja Viaplay-palvelussa lauantaina kello 17 alkaen.

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS