West Bromwich ja Chelsea kohtasivat valioliigakamppailussa lauantaina. Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen lopulta lukemiin 3-3.

Chelsea FC

@ChelseaFC
It's all over! @TammyAbraham rescues a point deep into injury time! 👏 #WBACHE

West Bromwich johti kamppailua puolen tunnin kohdalla peräti 3-0. Callum Robinson vei kotijoukkueen johtoon jo neljännellä minuutilla komealla laukauksella. Sama mies oli asialla 25. minuutilla, kun hän hyödynsi Thiago Silvan karmean virheen alimpana miehenä, ja karkasi läpiajoon.

Kyle Bartley vei kotijoukkueen jo kolmen maalin karkumatkalle pari minuuttia myöhemmin, kun Chelsean puolustus nukkui pahemman kerran kulmapotkussa.

Vierasjoukkue tuli sisuuntuneena toiselle jaksolle, ja se hallitsikin kenttätapahtumia selvästi. Mason Mount aloitti komealla kaukolaukauksella lontoolaisten kirin 54. minuutilla.

Vaihdosta sisään tullut Callum Hudson-Odoi toi Chelsean maalin päähän, kun ottelua oli pelattu 70 minuuttia. Englantilaislaituri sai maaliinsa komean syötön Kai Havertzilta.

Lisäajan kolmannella minuutilla Chelsea nousi kuin nousikin kamppailussa vielä tasoihin, kun Tammy Abraham seurasi maalin eteen tulleen reboundin, ja siirsi pelivälineen tyhjään maaliin.

Tasoitusmaalia tarkistettiin vielä videolta, mutta lopulta se hyväksyttiin. Pallo näytti hipaisseen hidastusten perusteella Havertzin kättä, mutta VAR-kopissa tähän ei kuitenkaan puututtu.