Manchester City voitti keskiviikkona Aston Villan vieraskentällä 2-1 Valioliigassa.

Villa siirtyi johtoon jo ensimmäisellä minuutilla John McGinnin osumalla. Tyrone Mings potkaisi pitkän vapaapotkun Ollie Watkinsillle, joka jatkoi sen McGinnille, ja Skotlannin maajoukkuepelaaja siirsi Villan johtoon.

Avausmaalin jälkeen ensimmäinen puolikas oli lähes silkkaa Cityn näytöstä. Vieraat tulivat tasoihin 22. minuutilla komean kuvion jälkeen. Sommitelman päätteeksi Bernardo Silva tarjoili pallon takaviistoon Phil Fodenille, joka viimeisteli lähietäisyydeltä.

Cityn toinen maali syntyi 40. minuutilla kulmapotkun jälkimainingeissa. Bernardo Silva keskitti pallon Rodrigolle, joka puski sen maalin edustalta sisään.

Hieman ennen taukovihellystä Cityn John Stones tuli holtittomasti pallontavoittelutilanteeseen ja potkaisi Villan Jacob Ramseya polven tienoille. Tilanne tarkistettiin videolta, ja keltainen kortti muuttui suoraksi punaiseksi.

Toista jaksoa oli takana vain kymmenen minuuttia, kun myös Villa sai punaisen. Matty Cash otti lyhyen ajan sisällä kaksi keltaista korttia ja joutui siten ennenaikaisesti suihkuun.

Kentälle avautui enemmän tilaa, mutta toinen puolisko oli huomattavasti ensimmäistä rauhallisempi hyökkäysten suhteen.

Sarjakärki Manchester City siirtyi voiton myötä 11 pisteen päähän toisena majailevasta Manchester Unitedista, joka on pelannut ottelun vähemmän. Aston Villa jatkaa 11:nä.