Wolves kaatoi lauantain myöhäisillan ottelussa kotikentällään Sheffield Unitedin 1-0-lukemin.

Wolves

@Wolves
FT | #WOL 1-0 #SHU

Willian Jose's first goal in gold and black secures all three points! #WOLSHU

⏱🐺

Avauspuoliaika oli melkoista nyhjäystä ja toimi ottelua seuranneille katsojille hyvänä unilääkkeenä.

Kumpikin joukkue loi näennäisiä maalipaikkoja, mutta puoliajan ainut tilastomerkintä oli Rhian Brewsterin keltainen kortti.

Toisella puoliajalla peli hieman piristyi ja sen aikana nähtiin myös yksi maali.

Ottelua oli takana tunti, kun alkoi tapahtua. Ensin Sheffield Unitedin Enda Stevensille aukesi huippupaikka viedä vierasjoukkue johtoon, mutta Nelson Semedo blokkasi hänen laukauksensa. Wolves lähti tilanteen jälkeen nopeaan vastahyökkäykseen ja kaatoi kylmää vettä Sheffield Unitedin niskaan. Adama Traoren oikealta laidalta lähettämä syöttö tavoitti maalinedustalta Willian Josen, joka teki ensimmäisen valioliigamaalinsa. 1-0.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
After . . .
13 apps
901 minutes
15 shots
. . . Willian Jose has scored his first goal for Wolves

Takaiskumaalin jälkeen Sheffield United otti pelin haltuunsa, mutta maalinteko tuotti joukkueelle tuskaa.

Ottelun loppua kohden Sheffield United otti enemmän riskejä hakien tasoitusmaalia, mikä avasi myös Wolvesille maalipaikkoja.

Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty, joten Wolves klaarasi plakkariinsa kolme sarjapistettä ja vankisti asemaansa Valioliigan keskikastissa. Sheffield Unitedille tappio merkitsi sitä, että joukkueen putoaminen sarjaporrasta alemmas sai sinetin.