Brentford voitti perjantaina Watfordin 2-1 Valioliigan sarjanousijoiden mittelössä.

Watford siirtyi johtoon 24. minuutilla huippuvireisen Emmanuel Dennisin osumalla. Nigerialaiskärki nousi kulmapotkussa korkeimmalle ja puski Tom Cleverleyn antamasta keskityksestä pallon voimalla sisään.

Viime kesänä Hornetsiin siirtynyt Dennis on nyt pelannut Valioliigassa 15 ottelua tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen viisi.

Tauolle mentäessä Brentfordilla oli kasassa kuusi maalintekoyritystä ja Watfordilla neljä. Dennisin maali oli puolivälin kohdalla vieraiden ainoa maalia kohti suuntautunut yritys.

Toista jaksoa oli takana reilut 20 minuuttia, kun Brentford vaihtoi kentälle suomalaiskärki Marcus Forssin.

Huuhkajien hyökkääjästä olikin suurta hyötyä kotijoukkuelle. Varsinaista peliaikaa oli jäljellä vajaat kymmenen minuuttia, kun Forss jatkoi keskityspallon päällään takatolpalle ja Pontus Jansson toi isännät tasoihin.

Lisäajan neljännellä minuutilla Brentfordille vihellettiin pilkku, kun William Troost-Ekong liukui rangaistusalueella Saman Ghoddosin jaloille. Vetovastuun otti Bryan Mbeumo, joka laittoi pallon tarkasti alakulmaan.

Brentford nousi tuloksen myötä yhdeksänneksi ennen kierroksen muita pelejä ja Watford jatkaa 17:nä.