Chelsean Super Cup -spesialisti: ”Kyse vihollisuuksista”

© Kuva: Getty Images

Chelsean Pedro on ratkaissut Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan mestarien välisen Super Cupin kahteen otteeseen. Paita oli näillä kerroilla vielä toki Barcelonan.

Vuonna 2009 ottelu Shakhtar Donetskia vastaan oli tasan, kun espanjalainen päästettiin irti penkiltä, tuloksena voittomaali. 2015  vastaava toistui jatko-ottelussa Sevillaa vastaan. Perdo siis tietää, mitä tänä iltana Liverpoolia vastaan on edessä – ainakin periaatteessa. Varsinkin Sevilla-ottelu palaa mieleen.

– Siinä on tietysti aina kyse vihollisuuksista, kun saman sarjan huippujoukkue on vastassa. Kilpailu ja intensiteetti tulee nytkin olemaan kovaa, koska pelataan joka tapauksessa pokaalista.

Liverpool vastustajana nostaa pokaalinmetsästysviettiä.

– Jos voitamme, se tarkoittaa että olemme samalla tasolla Englannin kärjen kanssa. Silloin olemme myös valmiita haastamaan Valioliigan ja Mestarien liigan voitosta.

32-vuotias näkee vastustajassa kaksi osa-aluetta, jotka tekevät siitä nykyisen tasoisen.

– Toinen niistä on prässi, jonka he käynnistävät menetettyään pallon. Kun he lopulta saavat sen takaisin, heillä on todella nopeita yksilöitä viemään peliä hyökkäyssuuntaan.

Chelsean lähtötilanne on selkeä.

– Meidän on luettava peliä tarkasti, ja pysyttävä muodossa koko ajan. Avain on henkisellä puolella. On pysyttävä vahvana, yhtenäisenä loppuun saakka.

Lähde: Chelsea


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.