Brightonin managerin Chris Hughtonin mielestä FA Cupin välierien VAR-uudistus ei ole hyvä ratkaisu.

Aiemmin tällä viikolla ilmoitettiin, että viikonlopun otteluissa yleisölle näytetään stadionin jättinäytöltä ne tilanteet, joissa erotuomarin tuomio muuttuu videotuomarointijärjestelmän myötä.

– Tällä hetkellä en kannata sitä kovin paljon. Kannatan VAR-järjestelmää. Aluksi luultavasti en ollut sen takana, mutta monen muun tässä asemassa olevan ihmisen tavoin olen taipunut siihen, koska tiedämme sen olevan tulossa, Hughton sanoo.

– Olen ollut studioissa ja nähnyt sen tositoimissa. Kyse on vain pelin hienosäädöstä. Loppujen lopuksi uskon sen olevan hyvä asia lajin kannalta. Emme kuitenkaan halua tilanteeseen, jossa se on yhä isommassa roolissa, joten näytämme kannattajille enemmän. Sitten kun tämä on selvää ja ilmeistä, tulee seuraava ja seuraava vaihe, hän lisää.

– Kun se otetaan käyttöön (Valioliigassa) ensi kaudella, meidän on oltava selkeitä sen asian kanssa, ja jos se laajenee, laajenemisen ei tarvitse olla niin suurta. Mitä kannattajille näyttämiseen tulee, en todennäköisesti kannata sitä kovin paljon.

Brighton haastaa lauantaina Wembleyllä pelattavassa välieräottelussa hallitsevan liigamestarin Manchester Cityn. Sunnuntaina pelattavassa kamppailussa kohtaavat Watford ja Wolverhampton.