Keskuspuolustaja Virgil van Dijkin siirto Liverpooliin näki päivänvalon 27. joulukuuta 2017. Van Dijk kertoi Twitterissä, että siirto on yhä yksi hänen elämänsä parhaista joululahjoista.

Van Dijk siirtyi Southamptonista Liverpooliin noin 85 miljoonalla eurolla. Van Dijkista tuli tuolloin maailman kallein puolustaja. Kun siirto tapahtui, moni epäili siirron järkevyyttä Twitterissä.

– 75 miljoonaa puntaa, oikeastiko? Voisin ymmärtää, jos hän olisi maailmanluokkaa. Ja jos hän olisi maailmanluokkaa, hän ei siirtyisi Liverpooliin, Matty Thompson kirjoitti vuonna 2017 siirron julkistuksen yhteydessä.

Liverpoolissa van Dijkista tuli yksi maailman parhaista toppareista. Hän on juhlinut niin Valioliigan kuin Mestarien liigan voittoa. Ei siis ihme, että van Dijkille siirto Liverpooliin oli yksi parhaista joululahjoista. Voisi sanoa, että siirto on ollut myös Liverpoolille melko mukava joululahja.

– Edelleen yksi parhaista joululahjoista, mitä olen koskaan saanut, van Dijk kirjoitti Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Virgil van Dijk

@VirgilvDijk
Still one of my best Christmas presents I’ve ever had

Liverpool FC

@LFC
Liverpool Football Club can confirm they have reached an agreement with Southampton for the transfer of Virgil van Dijk.

Full story: lfc.tv/Afxj