Manchester Cityn jälki oli murskaavaa, kun joukkue kohtasi AC Milanin Pitsburghissä International Champions Cupin ottelussa. Citizens sai kamppailulle loistoalun Stevan Joveticin laukauksen upottua 12. minuutilla Milanin verkkoon. Kaksi minuuttia myöhemmin Scott Sinclair lisäsi englantilaisten johdon kahteen maaliin.

Cityn ensimmäisen puoliajan maalit eivät olleet vielä tässä. 23. minuutin kohdalla Jésus Navasin veto otti kimmokkeen Milanin pelaajasta ja vieri Michael Agazzin taakse. Hetkeä myöhemmin pallo oli jälleen italialaisten maalissa, Keleni Iheanachon isketty Citizensin ottelun neljännen osuman.

Milan sai vielä kavennuttua ensimmäisen puoliajan loppupuolella. Alex puski pallon kulmapotkun jatkotilanteesta Sulley Muntarille, joka tälläsi taukolukemiksi 1-4.

Toisen puoliajan ainoasta maalista vastasi City 58. minuutilla. Jovetic nosti pallon ohi taklanneen Aleksandar Kolarovin yli ja upotti illan toisen maalinsa Milanin verkkoon. Ottelu päättyi Cityn 1-5-voittoon.

Cityn harjoituspelit jatkuvat kolmen päivän päästä Liverpoolia vastaan.

Toimittajan sana

City ratkaisi ottelun hurjalla alkurynnistyksellään. Neljä maalia 23 minuuttiin on kova suoritus manchesterilaisten kakkosmiehistöltä. Ratkaisijoita löytyi myös laajalta rintamalta, sillä niin ikään neljä Cityn miestä onnistui maalinteossa.

Kahdesti osuneen Joveticin lisäksi vasta 17-vuotias Iheanacho oli todella pirteällä pelipäällä. Nigerialaislupaus tuotti nopeudellaan vaikeuksia Milanin puolustajille ja onnistui myös yllättämään kertaalleen Agazzin.

City jatkanee lähes samalla miehistöllä seuraavan otteluunsa Liverpoolia vastaan. Joukkueen MM-kisoissa esiintyneet tähtipelaajat ovat saaneet rankan turnauksen jälkeen pidemmän kesäloman.