Arsenalin puolustaja Carl Jenkinson on siirtymässä West Hamin riveihin kauden mittaisella lainasopimuksella. Arsenal on hankkinut kesän aikana seuraan Mathieu Debuchyn sekä Calum Chambersin, joten Jenkinsonin peliaika olisi tulevalla kaudella tiukassa Gunners-paidassa.

Arsenal-manageri Arsène Wenger pitää Jenkinsonia tulevaisuuden vaihtoehtona Arsenal-paidassa, ja päästää pelaajan mielellään hakemaan arvokasta peliaikaa toisesta seurasta.

Hammers ei ole suinkaan ainut Jenkinsonista kiinnostunut seura, sillä laitapuolustajan perässä ovat myös Hull, Sunderland sekä Swansea. West Ham on kuitenkin nappaamassa 22-vuotiaan puolustajan eilisten sopimuskeskusteluiden myötä.

Jenkinson haluaa myös itse siirtyä lainasopimuksella toiseen seuraan saadakseen säännöllistä peliaikaa. Jenkinsonin ja West Hamin sopimuksen uskotaan syntyvän jo tiistain aikana.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Lainasopimus mihin tahansa yllä mainituista seuroista olisi Jenkinsonille hyvä ratkaisu. 22-vuotiaan puolustajan on turha istua Arsenalin penkillä, mikäli Jenkinson haluaa kehityksen jatkuvan.

West Hamissa Jenkinsonille lienee avauskokoonpanon paikka tarjolla Sam Allardycen alaisuudessa.