Aston Villa -manageri Paul Lambert on paljastanut, että seuran avainhyökkääjä Christian Benteke saattaa olla pelikunnossa lauantaina Manchester Cityä vastaan. 23-vuotias belgialaiskärki on ollut huhtikuusta saakka sivussa vakavan akillesvamman vuoksi. Benteke on nyt palannut harjoituksiin ja edennyt hyvin kuntoutuksessaan.

– Christian ei ole kaukana pelikunnosta. Hän on harjoitellut nyt kaksi viikko, eikä oireista ole näkynyt merkkejä. Kaikki joukkueessa ovat kiitollisia, kun hän palaa.

– Täytyy kuitenkin muistaa, että Benteke on ollut viisi kuukautta poissa, joten minun täytyy keskustella hänen kanssaan ja nähdä miltä hänestä tuntuu. Jos Christian pystyisi samaan mitä ensimmäisellä kaudellaan täällä tai ennen loukkaantumistaan niin se olisi hienoa.

Benteke saapui Villaan kesällä 2012 Genkistä. Hyökkääjä nousi heti debyyttikaudellaan avainrooliin ja viimeisteli 19 maalia 34 pelaamassaan Valioliiga-ottelussa. Viime kaudella Benteke teki ehti tehdä ennen loukkaantumistaaan 10 osumaa.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Benteken paluu on iso apu Aston Villalle. Belgialaispelaaja oli ennen loukkaantumistaan Villainsin suurin tähti ja piti pahimpina aikoina joukkuettaan maaleillaan lähes yksin pystyssä. Benteke tuonee lisää puhtia Villan tähän mennessä tehottomaan hyökkäykseen ja antaa seuralle mahdollisuuden taistella suurista sijoista.