Wilfried Bony on pidentänyt vuodella nykyistä sopimustaan Swansean kanssa. 25-vuotias norsuluurannikkolaishyökkääjä pysyy nyt Liberty Stadiumilla vuoteen 2018 saakka. Bony ehdittiin yhdistää kesän aikana Arsenaliin ja Liverpooliin.

– Nämä ovat hyviä uutisia seuralle. Bony on vienyt meidät seuran haluamaan suuntaan. Olen varma, että myös kannattajat ovat enemmän kuin tyytyväisiä jatkosta. Heillä ison pelaajan sitoutuminen seuraan on jotakin todella nautittavaa kuultavaa, Swansea-manageri Garry Monk hehkutti Swansean verkkosivuilla.

Bony saapui Swanseaan kesällä 2013 Hollannin pääsarjasta Vitesse Arnhemin riveistä. Norsunluurannikkolainen viimeisteli ensimmäisellä Valioliiga-kaudellaan 16 maalia 34 pelaamassaan ottelussa.

Bony solmi jatkosopimuksensa Afrikan maajoukkuekomennuksella. Norsunluurannikko jäi tänään karsintapelissään maalittomaan tasatulokseen isännöidessään Kamerunia.

Bonyn viime kauden hyvät otteet ovat jatkuneet alkusyksystä Valioliigassa. Swansea-hyökkääjä on iskenyt ensimmäiseen yhdeksään otteluun neljä maalia.