Kierroksen suurin yllätys nähtiin Britannia Stadiumilla, kun Burnley kävi hakemassa 1-2-vierasvoiton Stokea vastaan. Newcastle otti puolestaan jo kuudennen perättäisen voittonsa kaikki kilpailut huomioiden.

Manchester City-Swansea

Swansea kaatoi kylmää vettä Manchester Cityn puolustuksen niskaan jo 9. peliminuutilla. Nathan Dyerin fantastinen ulkosyrjäsyöttö vapautti Wilfried Bonyn, joka viimeisteli varmasti Swansean 0-1-johtomaalin. Swansean johtoasema ei kestänyt kuin kymmenen minuuttia. Jesús Navasin keskitys tavoitti maalin edestä Stevan Joveticin ja peli oli 1-1-tasalukemissa.

Tasoitusmaalin jälkeen Man City otti pelin haltuunsa, mutta lisämaaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähty. Lähimmäksi pääsi Gaël Clichy, jonka hurjan kaukolaukauksen tiellä oli Swansea-maalivahti Lukasz Fabianskin kädet ja Swansea-maalin tolppa.

Man City jatkoi painostustaan toisella puoliajalla. Painostus tuotti tulosta 62. peliminuutilla, kun Fernandinhon kantapääsyöttö tavoitti Yaya Tourén. Touré tuikkasi pallon Fabianskin alta Swansea-maaliin. Enempää maaleja ei nähty ja Man City otti 2-1-kotivoiton.

Chelsea-West Brom

Chelsea ratkaisi oman ottelunsa West Bromia vastaan käytännössä jo ensimmäisellä puoliajalla. Chelsea johti ottelua puoliajalla 2-0-lukemin Diego Costan ja Eden Hazardin maaleilla. Tämän lisäksi vierasjoukkueen Claudio Yacob ajettiin 29. peliminuutilla kentältä suoralla punaisella kortilla.

Toinen puoliaika oli maaliton ja Chelsea otti 2-0-kotivoiton.

Stoke-Burnley

Burnleyn Danny Ings iski pallon kahdesti Stoken verkkoon kahden minuutin sisällä Britannia Stadiumilla. Stoke-maalivahti Asmir Begovic tarjoili ensimmäisessä maalissa pallon Ingsille, jolla oli helppo työ laittaa pallo maaliin. Kotijoukkueen Jonathan Walters kavensi puoliaikalukemiksi 1-2.

Ingsin maalit riittivät Burnleylle, joka otti kauden ensimmäisen vierasvoiton Valioliigassa.

Everton-West Ham

Romelu Lukaku iski kauden viidennen Valioliiga-osumansa West Hamin verkkoon. Everton siirtyi puoliajalle 1-0-johtolukemissa. Hammers tuli tasoihin 56. peliminuutilla. Mauro Záraten laukaus muutti suuntaa Phil Jagielkan jalasta ja pallo painui vastustamattomasti Evertonin maaliin.

Everton siirtyi johtoon 20 minuuttia myöhemmin. Konkarihyökkääjä Samuel Eto’o syötti maalin edessä vapaana olleelle Leon Osmanille, joka viimeisteli Evertonin 2-1-voittolukemat.

Newcastle-QPR

Newcastlen ja QPR:n välistä ottelua käytiin pitkään maalittomana. Kotijoukkue siirtyi 1-0-johtoon 78. peliminuutilla. Sammy Ameobin löysi syötöllään Moussa Sissokon, joka sijoitti pallon QPR-maalin oikeaan kulmaan. Newcastle otti Sissokon maalilla kolme pistettä.