Burnley haki lauantaina kauden ensimmäisen vierasvoittonsa kaatamalla Stoken Britannia Stadiumilla 1-2-lukemin. Burnleyn sankariksi nousi 22-vuotias Danny Ings, joka viimeisteli vierasjoukkueen molemmat maalit.

Burnley otti toisen perättäisen voittonsa Valioliigassa ja nousi pois sarjan viimeiseltä sijalta. Joukkueen manageri Sean Dyche antoi ymmärrettävästi ylistyssanoja suojateilleen ottelun jälkeen.

– Kyllä, olen ylpeä. Pelasimme mielestäni erittäin hyvin ensimmäiset 15 minuuttia. Teimme kaksi laadukasta vastahyökkäysmaalia sen aikana, Dyche kommentoi ottelun jälkeen.

– Joukkueemme rakenne oli tänään kunnossa. Vanhanaikaiset piirteet, mihin uskon koko sydämestäni, näkyivät tänään – tahto, halu, kunnioitus, rehellisyys ja joukkue-etiikka.

Burnley on tasapisteissä putoamisviivan yläpuolella olevan Leicesterin kanssa. Dyche ymmärtää perättäisten voittojen merkityksen tasaisessa sarjassa.

– Minulle on kerrottu perättäisten voittojen isosta merkityksestä, ja tietenkin jaan mielipiteeni sen asian suhteen. Joukkue kehittyy ja oppii – ja oppii nopeasti, Dyche jatkoi.

– Nautin katsoessani sarjataulukkoa. Sanoin kuitenkin jo edellisen ottelun jälkeen, ja tarkoitin myös sitä – tämä on ainoastaan yksi voitto ja tarvitsemme niitä lisää. Ja tarvitsemme voittoja myös tämän ottelun jälkeen.

Lähde: Sky Sports