Manchester City kasvatti voittoputkensa Valioliigassa jo kuuden ottelun mittaiseksi 3-0-kotivoitolla Crystal Palacesta. Ottelun hahmo oli kaksi maalia viimeistellyt David Silva.

Crystal Palace pelasi ennakkoluulottomasti ensimmäisellä puoliajalla ja saikin muutaman hyvän maalintekotilanteen. Lähimmäksi pääsi Fraizer Campbell, jonka saksipotkuyritys meni kuitenkin City-maalin ohi. Myös kotijoukkueella oli paikkansa, kun Yaya Touré, Fernandinho, Samir Nasri sekä Silva pääsivät jokainen yrittämään maalintekoa.

Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa Pablo Zabaletalla oli mahdollisuus siirtää kotijoukkue johtoon. Argentiinalaisen nosto meni hieman Eagles-maalin ohi. Ensimmäinen puoliaika oli maaliton.

City siirtyi ottelussa 1-0-johtoon Silvan osumalla. Zabaleta syötti keskelle ja espanjalaisen laukaus meni Crystal Palace -puolustaja Scott Dannin kautta sisään. Silva osui toistamiseen 61. peliminuutilla. Aleksandar Kolarov lähetti matalan keskityksen maalille ja espanjalaisella oli helppo työ ohjata pallo maaliin.

Myös Crystal Palace sai kertaalleen pallon maaliin, mutta James McArthurin katsottiin olleen paitsiossa. Hidastukset paljastivat, että näin ei kuitenkaan ollut.

City ratkaisi ottelun 81. peliminuutilla. James Milner vapautti Tourén ja norsunluurannikkolainen laukoi pallon voimalla tolpan kautta sisään.

Voitto oli Citylle kaikki kilpailut huomioiden jo kahdeksas perättäinen.