Edin Dzekon ruuti oli mukavan kuivaa lauantai-iltana pelatussa EM-karsintaottelussa Andorra – Bosnia Hertsegovina. Manchester Cityn hyökkääjä viimeisteli hattutempun Bosnian 3-0-vierasvoitossa.

Ensimmäisessä maalissa pitkä pallo pelattiin Senad Lulicille, joka pudotti Dzekolle. Tarkka laukaus upposi alakulmaan. Toisen puoliskon alussa Lulic syötti rangaistusalueen vasemmasta reunasta maalin eteen Dzekolle, joka sijoitti pelivälineen verkkoon. Kolmannen kerran sama duo toimi tunnin kohdalla. Taas Lulic syötti ja Dzeko viimeisteli.

Valioliiga-pelaajista vauhdissa olivat myös belgialaiset. Marouane Fellaini, Christian Benteke ja Eden Hazard johdattivat Belgian 5-0-voittoon Kyproksesta.

Manchester Unitedin Fellaini iski ottelun avausmaalin maalin edustalla pyörineen flipperipallon jälkeen. 35. minuutilla Benteke puski Hazardin keskityksestä lukemat 2-0:aan.

Fellaini viimeisteli illan toisen osumansa Toby Alderweireldin syötöstä 66. minuutilla. Minuuttia myöhemmin Chelsea-laituri Hazard sai nimensä maalintekijälistaan. Loppulukemat iski Michy Batshuayi.

EM-karsintamaalin sai tililleen myös Arsenalin Aaron Ramsey. Hän viimeisteli ottelun avausmaalin, kun Wales löi vieraskentällä Israelin maalein 3-0. Kahdesta muusta osumasta vastasi Real Madridin Gareth Bale. Ramsey syötti Balen jälkimmäisen osuman.