Benfican 18-vuotias Renato Sanches on yksi suurimmista lupauksista eurooppalaisessa jalkapallossa. Manchester United on tiettävästi saanut etulyöntiaseman kilpajuoksussa Sanchesin allekirjoituksesta.

United on käynyt neuvotteluja Sanchesin siirrosta Benfican kanssa. The Guardianin tietojen mukaan keskustelut ovat edenneet hyvin. United maksaisi Sanchesista peräti 60 miljoonan euron siirtokorvauksen, joka maksettaisiin erissä seuraavan neljän vuoden aikana – aivan kuten Anthony Martialin siirrossa.

Sanches murtautui Benfican edustusjoukkueeseen viime elokuussa. 18-vuotias keskikenttäpelaaja solmi kauden aikana jatkosopimuksen vuoteen 2021 asti. Hänen sopimuksessaan on 60 miljoonan euron ulosostopykälä.

Sanches teki liigadebyyttinsä 30. lokakuuta ja on pelannut sen jälkeen 28 ottelua kaikki kilpailut huomioiden. Näistä kuusi tuli Mestarien liigassa. Nuori keskikenttäpelaaja teki myös debyytin Portugalin maajoukkueessa viime kuussa.

Sanchesista ovat tiettävästi kiinnostuneita myös Arsenal, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München ja Manchester City.