Siirtoikkuna on pikku hiljaa menossa kiinni. Yksi mielenkiintoisimmista kysymyksistä kuuluu: mitä tekee Joe Hart?

Se lienee jo kaikille selvää, ettei Hart ole tällä kaudella saamassa peliaikaa Pep Guardiolan alaisuudessa. Claudio Bravo hankittiin uudeksi ykkösvahdiksi, ja Willy Caballerokin on nokkimisjärjestyksessä Hartin edellä.

Aiemmin uskottiin, että Hart siirtyisi joko Evertoniin, Sevillaan tai Borussia Dortmundiin. Everton löi oven kiinni Ronald Koemanin lehdistölausunnon myötä, eikä Dortmundin ja Sevillankaan kiinnostuksesta ole sen koommin kirjoiteltu.

Nyt on ilmestynyt uusi potentiaalinen seura Hartille: Torino. Asiasta uutisoi The Guardian. Lehden mukaan Hart tietää, että jos hän ei lähde Italiaan lainalle, hänen peliaikansa jää tällä kaudella hyvin vähäiseksi. Samalla maalivahdin asema Englannin maajoukkueessa todennäköisesti heikkenisi.

Entä Samir Nasri?

Samir Nasrista on tavallaan yllättävänkin vähän puhuttu kesän aikana. Ranskalainen on tällä kaudella saanut peliaikaa ruhtinaalliset 15 minuuttia. Vastuuta tuskin on kovin paljon jatkossakaan luvassa, sillä Man City on kesän aikana vahvistunut muun muassa Nolitolla ja Leroy Sanélla. Lisäksi Raheem Sterling on ollut huippuiskussa alkukauden peleissä.

Guardianin mukaan turkkilaisseura Besiktasin delegaatio on tänään saapunut Englantiin neuvottelemaan Nasrin siirrosta. Tiettävästi yksityiskone palaa Turkkiin tiistaina. Besiktasissa toivotaan, että Nasri olisi silloin kyydissä.

– Kyllä, liikettä saattaa vielä tapahtua. Se riippuu monesta tekijästä. Istumme alas, puhumme asioista ja katsomme, mitä tapahtuu, Nasri sanoi lehden mukaan.