Crystal Palace käytti runsaasti rahaa kesän siirtoikkunan aikana, tuoden joukkueeseensa lisää hyökkäyspään aseistusta. 55 miljoona puntaa käyttänyt seura nappasi hyökkäykseensä muun muasssa Christian Benteken Liverpoolista ja Loic Remyn Chelsean paidasta.

Seuran manageri Alan Pardew kertoikin Sky Sportsille olevansa erittäin hyvillä mielin joukkueensa tämän kauden asetelmista. Viime vuonna FA Cupin finaalin hävinnyt Palace koki vahvan muutoksen kesällä.

– Managerina tiedät, milloin on oikea aika muutokselle. Tämä kesä oli ehdottomasti oikea. Seuran puheenjohtajan ja uuden omistajan tuella teimme muutoksen, jolla olemme päässeet tasoa ylemmäs, ainakin toivon niin. Tarvitsimme lisää naruja jouseemme… Olemme nyt paljon sulavampi joukkue, Pardew arvioi.

– Ongelma viime vuonna oli hieman keskustassa, mutta syyssä ei ollut vain kärkipelaaja. Boksiin tarvitaan myös keskinkenttäpelaajia ja toisen laidan laituri.

Pardew on tyytyväinen joukkueensa tämän hetkiseen vireeseen. Palace on napannut kolme perättäistä voittoa ja noussut sarjataulukossa sijalle seitsemän. Manageri valaa omiinsa uskoa esimerkillä viime vuoden sensaatiomestarista, Leicester Citystä.

– Jahtaamme sijoitusta kymmenen parhaan joukossa. Siihen tarvitaan paljon asioita, momentumia, loukkaantumisvapaata kokoonpanoa, ja kun kaiken saa yhdistettyä, voi vain katsoa viime vuotta ja Leicesteriä. Siitä voi todeta, että kaikki on mahdollista, Pardew kertoo.

– Teemme parhaamme. Meillä on käsissämme hyvä ryhmä, usko itseemme, hyvä valmennusryhmä ja seuran puheenjohtaja. Lisäksi meillä on fanit, joita ei mainita tarpeeksi. Stadion tarjoaa mahtavan tunnelman ja lisäksi kannattajamme ovat kotona sekä vieraissa upeita, manageri ylistää.