Jalkapallopyhättö Anfield Liverpoolissa sai upouuden pääkatsomon tälle Valioliiga-kaudelle. Perinteikkääseen stadioniin kohdistuneet jatkokehityssuunnitelmat ovat kuitenkin menossa uudelleenmietintään Liverpoolin omistajan John Henryn mukaan, kertoo Sky Sports.

Liverpool-kannattajat järjestivät aiemmin ulosmarssin peleistä lipunhintojen nostamista vastaan. Henryn omistama Fenway Sports Group pahoitteli faneille tapahtunutta tänä vuonna ja perui lipunhintojen nostosuunnitelmat.

Anfieldin uudistamista ei voida kuitenkaan Henryn mukaan välttämättä jatkaa. Stadionin uusiminen olisi taloudellisesti paha riski, mikäli seura ei voi saada rakennuskulujaan takaisin lipunmyynnin kautta.

– En tiedä onko tässä seuraavaa askelta, sillä lipunhinnat ovat ongelma Englannissa. Tämä voi ennenaikaisesti pysäyttää tulevan laajennuksen stadioniin. Meidän pitää tarkastella asiaa, Henry kommentoi Sky Sportsille.

Henry on erittäin tyytyväinen Liverpoolin nykysuorituksiin ja otteeseen, jonka vuoteen 2022 asti sopimuksen solminut Jürgen Klopp on saanut iskostettua joukkueeseen.

– Jürgen oli täydellisesti sopiva pala Liverpoolille, seuran kulttuurille, kannattajille sekä joukkueelle, jota rakennamme. Emme olisi voineet löytää parempaa palaa.