Arsenalin englantilais-suomalainen puolustaja Carl Jenkinson, 24, pelasi tiistaina ensimmäisen kotipelinsä Emiratesilla sitten huhtikuun 2014. Mies sai yleisöltä hyvän vastaanoton ja esiintyi edukseen, kun lontoolaiset kaatoivat Readingin 2–0 Liigacupin neljännellä kierroksella.

Vakavasta loukkaantumisesta toipunut Jenkinson totesi tiistain ottelun jälkeen, että hänen on nyt tehtävä töitä, pysyttävä kunnossa ja käytettävä saamansa tilaisuudet.

– Minulla on jalka oven välissä, pelasin Readingia vastaan ja toivottavasti saan pelata seuraavalla kierroksella ja saan joitakin mahdollisuuksia täällä, Jenkinson sanoi London Evening Standardin mukaan.

Espanjalainen Héctor Bellerín on itseoikeutettu valinta oikean laitapuolustajan paikalle Arsenalissa, mutta Jenkinsonillakin on sanansa sanottavana.

– Héctor on ollut toistaiseksi fantastinen, ja hän ansaitsee oikeutetusti säännöllisen pelipaikan. Hän on ollut mahtava, joten saatuani mahdollisuuksia se riippuu minusta, pystynkö haastamaan hänet ja pelaamaan niin hyvin kuin osaan, hän tuumi.

– Olin lainalla parin vuoden ajan, mutta koko ajan mielessäni ajattelin haluavani suoriutua niin, että pystyn palaamaan tänne. Halusin olla riittävän hyvä ja haluan edelleen olla riittävän hyvä pelatakseni täällä. Arsenal on minun seurani, ja on joka kerta on kunnia vetää pelipaita päälle.